Thursday, September 17, 2009

16 SEPT ANWAR SANG PUAKA BANGSA : KATAK SUDAH KENA PIJAK


dang nila memangku puan
berembang buah pedada
adakah gila bagimu tuan
burung terbang dipipiskan lada

kuning ledang bagai dikarang
riang-riang disambar wakab
hairan melihat dunia sekarang
bayang-bayang hendak ditangkap

ini antara pantun seloka pemboka bicara, tun mamat dengan dengan penjaga puteri gunung ledang dang raya rani. hajat di hati meminang puteri yang cantik lagi wangi, sang puteri gunung ledang coba diperisterikan kepada soltan.

sayang hajat tiada kesampaian apabila darah semangkok menjadi tarohan. hari ini peristiwa seakan ulangan ceritera melayu kembali berolang. watak dan isi nya sahaja yang membeza.

anwar sang puaka bangsa, mengidamkan kerusi empuk di putrajaya.we have the numbers. berolang-olang katanya bagai jenin gilakan wanita. anwar sang puaka bangsa, melanggar adab dan seluruhan tatasusila agama dan bangsa.

depan cina si yahudi kedua, dia berkata ini malaysia cina yang punya. depan kelompok india dia berkata sama. jurus selepas membohong bicara depan partai pas kita lah pejoang liberalisme agama. ALLAH gereja boleh guna,murtad kita bicara mengguna waduk hak asasi dan demokrasi ciptaan manusia, maka angguk angguk lah si tua nik ajis dan hadi, telor dipegang agama digadai hanya kerna terpadaya janji kepala munafik anwar attaturki.

anwar sang puaka bangsa, dengar baik baik. biar ombak ganas datang menghempas,biar angin badai datang melanda, percayalah kami puing-puing tonggak agama dan bangsa sodah bangkit dan bersedia menghancorkan riwayat sialan kamu!.

ini tanah bertuah, melayu namanya. dulu kala disebut tanah melayu,sejarah misterinya disebut sebagai tanah mada-yo. sarjana i-tsing menggelarkannya sebagai ma-la-yao. kitab sanskit lama menggelarkannya sebagai the promise land. tanah di penghujung benua.

ini bangsa punyai jiwa akidah luar biasa. ini bangsa ada darah keturunan mulia. hanya ini bangsa sahaja yang belum dapat yahudi tembusi.9 sultan ini masih bertahan tatkala seluruh waris kesoltanan telah menemui ajalnya. 9 naga ini paksi agama dan bangsa yang akan kami pertahankan. sejarah tiada melopakan agenda sialan dan sejarah tiada mungkin melopakan petualang. anwar kamulah lidah dajjal lahanat, insyaallah akan kami haposkan kamu dari muka bumi mada-yo ini !
SUMBER :ANTIPKRBLOGSPOT.COM

No comments: