Wednesday, February 18, 2009

SKANDAL ELIZ : ANWAR BERHENTILAH DPD MENJADI 'RAJA FITNAH' !
GAMBAR GRAFIK DARIPADA TIAN CHUA

BAGAIMANA DENGAN GAMBAR INI ANWAR IBRAHIM ?
GAMBAR INI BANYAK BERTEBARAN DI LAMAN WEB DAN BLOG PAKATAN .(BERTAHUN WEB-WEB SEPERTI TRANUNGKITE MENJADI LIAR MENYEBAR FITNAH INI)
ADAKAH KAMU ANWAR IBRAHIM JUGA AKAN MENGATAKAN GAMBAR DIATAS JUGA FITNAH BN ? TOLONG JANGAN BODOHKAN MANUSIA LAA NUAR...

FAKTA 1

anwar ibrahim gap mahu beri peringatan semula untuk kau. sewaktu kempen pilihanraya kecil di ijok pada tahun april 2006 ( cikgu parthiban vs khalid ibrahim ) kamulah manusia pertama mendakwa kamu punyai bukti bergambar 'kemesraan najib/razak baginda/altantuya) di dalam sebuah restoran di paris

FAKTA 2

sewaktu kamu anwar ibrahim berkempen di pilihanraya kecil permatang pauh (september 2008) sekali lagi kamu mendakwa/memfitnah najib mempunyai kaitan langsung dengan altantuya. najib telah menyahut cabaran kamu dengan bersumpah sebanyak 2 kali bagi menafikan FITNAH DAJAL kamu ini.

FAKTA 3

hingga ke hari ini, kamu masih lagi tidak 'mengeluarkan' walau satu bukti pun segala TUDUHAN/FITNAH kamu itu di khalayak umum, jauh sekali untuk berani menjadi jantan 'BERSUMPAH' bahawa kamu sememangnya punyai gambar tersebut !

FAKTA 4

sudah masuk 4 tahun kamu bermain fitnah dan apabila gambar jelas dan nyata elizabeth 'kangkang' dan penyebar gambar itu adalah dikalangan melayu pkr sendiri, kamu terus menuding jari pada orang lain.

ANWAR BIN IBRAHIM, berhentilah daripada menjadi 'raja pemfitnah' kerana aku takut permainan kamu ini akan akhirnya memakan diri sendiri. bila aku melihat sikap kelam kabut/gelojoh yang kau tunjukkan di dalam kes elizabeth, nampaknya kau tahu 'sesuatu' yang paling mengaibkan akan berlaku kepada kau dalam masa terdekat? itu sebab lah kau mewujudkan sindrom tuding jari bagi mewujudkan persepsi orang lain itu jahat, maka terlupalah manusia akan cerita asal yang timbul.

SYABAS BLOG ANTI PKR!!!!!

2 comments:

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

Salam... Jemput add & exchange link my blog : www.myadha.com

antipkrsarawak said...

salam tokey sarang burung layang2.

sila layari www.antipkrsarawak.blogspot.com untuk maklumat lanjut.